Over ons

WIE ZIJN WIJ

whatsapp-image-2019-11-02-at-21.03.41.jpeg
Een vader en zijn twee zonen... De papa, Jan, werd door zijn zonen besmet met het virus van het vogelspotten. Wim werkt voor Natuurwerkgroep de Kerkuil en is beroepshalve bezig met projecten rond kiekendieven, ijsvogels, geelgorzen,... maar ook in zijn vrije tijd is hij altijd buiten te vinden, camera en verrekijker in de aanslag, op zoek naar al wat vliegt. Roofvogels zijn zijn stokpaardje. Tom is medisch beeldvormer, ook in zijn vrije tijd neemt hij veel foto's, voornamelijk vogels, maar ook libellen en vlinders.

WAAROM MET ONS OP STAP GAAN

Passie en kennis, meer heb je niet nodig om geïnteresseerden enkele uren bezig te houden. Die passie hebben we alvast en die kennis, daar wordt voortdurend aan verder gewerkt door middel van bijscholing, zelfstudie, congressen, voordrachten,... 
img_6971.jpg

WAT DOEN WIJ

0t1a3223.jpg
De natuur is een grote inspiratiebron voor ons. We gaan op stap gewapend met onze verrekijker en eventueel fototoestel. Ofwel trekken we een natuurgebied in en laten we ons verrassen door al wat onze weg kruist, ofwel gaan we op zoek naar een bepaalde soort (voornamelijk vogels).
Op onze uitstappen kunnen we vergezeld worden door ander gepassioneerde vogelspotters, alsook door 'leken' die graag eens aan den lijve willen ondervinden wat vogelspotten betekent en wat er allemaal te zien is in ons kleine landje en onze buurlanden.

Over Nature Walks

Nature Walks vzw groepeert een aantal mensen met eenzelfde passie, namelijk de natuur. De ene al wat meer ervaren dan de andere, proberen zij allen hun passie en kennis over te brengen op anderen. Fotografie is een onderdeel van onze passie. De focus ligt voornamelijk op vogels.

Laatste Nieuws

08 september 2021