Nieuws

Nieuws

Een interessante periode breekt aan!


Niet alleen is de vogeltrek nu stilaan op volle kracht bezig, ook voor ons breekt een interessante periode aan.

Volg de avonturen van Wim in Batumi

Op 10 september vertrekt Wim voor een maand naar Batumi waar hij de roofvogeltrek zal volgen. Aangezien (roof)vogels tijdens de trek grote passages over water vermijden (weinig tot geen thermiek) alsook het hooggebergte, zijn er enkele plekken die als bottleneck werken waarlangs het merendeel van de roofvogels naar Afrika trekken. Gibraltar is zo'n plek, Eilat ook, maar Wim trekt reeds jaren naar Batumi waar meer dan 1 miljoen roofvogels de oversteek maken. Speciaal voor onze website zal hij op regelmatige basis een blog schrijven. We kijken er al naar uit!

Tom behaalde zijn diploma als natuurgids

Tom startte met de cursus in het najaar van 2019, maar door gekende redenen duurde alles wat langer dan gepland. Begin september was het dan zo ver, het diploma als natuurgids van natuurpunt CVN werd behaald. Proficiat Tom!

Nieuwsbrief komt er aan!

De voorbereidingen werden al getroffen en rond oktober verschijnt de eerste digitale nieuwsbrief van Naturewalks. Naast nieuwtjes en de komende activiteiten zal er in de maandelijkse nieuwsbrief ook telkens één vogel in the picture staan. Inschrijven op de nieuwsbrief kan hier.

De inschrijvingen voor Lac du Der lopen vlotjes binnen

Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar voor onze uitstap naar Lac du Der. Het aantal inschrijvingen wordt bewust laag gehouden omdat we er van overtuigd zijn dat de sfeer en de beleving van dit unieke tafereel best tot zijn recht zal komen in kleinere groep.

 

 

 

Over NatureWalks

NatureWalks vzw groepeert een aantal mensen met eenzelfde passie, namelijk de natuur. De ene al wat meer ervaren dan de andere, proberen zij allen hun passie en kennis over te brengen op anderen. Fotografie is een onderdeel van onze passie. De focus ligt voornamelijk op vogels.

Laatste Nieuws

26 februari 2022
12 februari 2022