Nieuws

Vrijdagvogel

Geen wandelgids, maar eerder een prachtig doe-boek!

 

Wim Lefebvre is niet alleen een aimabel man, hij is ook natuurgids bij de Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud en fervent wandelaar. Hij schreef een prachtig boek over vijf wandelingen in Zuid-Dijleland die hij elk seizoen opnieuw deed. Twintig wandelingen dus met aandacht voor de fauna en flora die we in en om Leuven kunnen waarnemen.

Wanneer wij de vraag kregen om foto's aan te leveren voor dit boek, hebben we geen seconde getwijfeld. We kennen Wim al langer en dat hij een vlotte pen heeft, zal u rap merken wanneer u het boek leest. Het boek maakt u warm om zelf op stap te gaan.

Verkrijgbaar bij onze vrienden van 'de Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud' voor € 20. Of word lid van VHM en ontvang het boek gratis als welkomstgeschenk. Alle huidige leden (lidmaatschap ’23) hebben bovendien recht op één gratis exemplaar.

Het boek is verkrijgbaar op het infocentrum van VHM in het deelgemeentehuis van Heverlee. Ze zijn iedere werkdag open van 10u tot 16u.

 

Over NatureWalks

NatureWalks vzw groepeert een aantal mensen met eenzelfde passie, namelijk de natuur. De ene al wat meer ervaren dan de andere, proberen zij allen hun passie en kennis over te brengen op anderen door middel van opleidingen en uitstappen. Fotografie is een onderdeel van onze passie. De focus ligt voornamelijk op vogels.

Laatste Nieuws

07 november 2023
16 oktober 2023
16 september 2023
07 maart 2023